Yahoo answer Api (developers)

16 August, 2006

in Archief

Yahoo heeft de Yahoo Yahoo Answers beschikbaar gemaakt voor developers. Dit wil zeggen dat je kan inloggen zijnde developer en de antwoorden op bepaalde vragen op je website kan laten zien. Er zouden reeds 30 miljoen antwoorden beschikbaar zijn.

Maar wat doet het nu? Je kan een vraag invullen waarna je antwoord krijgt. Deze vraag kan reeds in het verleden beantwoord zijn. Hij kan ook opnieuw beantwoord worden en dan komt hij bij andere gebruikers als vraag te voorschijn. Je kan dus ook zelf antwoorden geven op de vragen van antwoorden.

Eerste vraag “ how to become rich” . Antwoord, ga studeren, zoek werk, etc. Niet echt interessant dus. De vraag naar de purpose van deze service blijft onbeantwoord. Dit wordt een saai spelletje. Ik kan nog wel wat vragen stellen maar ook dat houdt snel op. Vragen kost 5 punten per vraag en je hebt er 100. Punten kun je bijverdienen door vragen van anderen te beantwoorden. Verder is er een systeem waarmee je kan stemmen op de antwoorden.

Ik zal wel niet genoeg ingeplugged zijn op nieuwe ontwikkelingen mar hier kan ik dus helemaal niets mee. Aan de andere kant ik wel ideen verzinnen voor developers. Geen idee echter hoe succesvol het gaat zijn. Stel je voor dat je je helpdesk laat vissen uit de Yahoo answers database. Je haalt de antwoorden op zodat hetgeen mensen met hetzelfde probleem opmerken ook door jou gezien wordt. Imagine, nooit meer urenlang aan de telefoon met de helpdesk. Vraag het yahoo answers en je komt er wel uit!!!

Blijf op de hoogte

Vond je deze informatie interessant, zorg dan dat je het laatste nieuws en de beste kortingen via onze nieuwsbrief ontvangt. Schrijf je nu in >>>

Je kan je natuurlijk ook op onze RSS feed inschrijven en het nieuws volgen via je eigen RSS Reader.

{ 0 reacties }

Previous post:

Next post: