wolfram, wat heb je eraan?

20 May, 2009

in Archief

Wat heb je aan Wolfram Alpha? Ik las een paar reviews en dit blijft voor mij de vraag. Het zou een soort global brain moeten zijn. Het zoekt niet in informatie, het berekent je antwoord. Dat dit een doorbraak is wil ik best geloven. Echt makkelijk klinkt het niet.

Ik ben dus maar eens gaan testen. Wolfram geeft allerlei feitelijk informatie die op het eerste gezicht relevant lijkt maar uiteindelijk nutteloos lijkt. Daar wilde ik dus een artikel over gaan schrijven. Ondertussen heb ik al enkele draftversies gedelete.

Nog steeds zit ik mijn hoofd te breken over deze zoekmachine. Ondertussen heb ik besloten het artikel sterk in te korten en het te houden bij 1 hoofdvraag.

Praktisch gezien, waarvoor ga jij deze zoekmachine wekelijks gebruiken?

Blijf op de hoogte

Vond je deze informatie interessant, zorg dan dat je het laatste nieuws en de beste kortingen via onze nieuwsbrief ontvangt. Schrijf je nu in >>>

Je kan je natuurlijk ook op onze RSS feed inschrijven en het nieuws volgen via je eigen RSS Reader.

{ 1 }

Marianne 20.05.09 om 18:04

Het lijkt vooral iets voor de techneuten en nerds. HIerdoor denk ik wel dat het meer aandacht krijgt dan het verdient.

Previous post:

Next post: