Weigert Adsense domeinen jonger dan 6 maanden?

5 April, 2009

in Geld verdienen

Via Jensense kwam ik op een onderwerp waar ik nog niet bij had stilgestaan. Heeft de leeftijd van een domein invloed op je aanmelding voor het Adsense programma? En als je acocunt eenmaal goedgekeurd is, kun je dan ongestraft jonge domeinen toevoegen.

Ik was ervan overtuigd dat de leeftijd van een domein niet uitmaakt voor je acceptatie in het programma. Als je website voldoet aan de eisen van Adsense dan ben je in principe binnen en in die eisen staat volgens mij niets over de leeftijd van een domein.

Jensense schreef op haar weblog dat er accounts geweigerd worden vanwege de leeftijd van het domein. In het voorbeeld wordt iemand afgewezen om dat het domein jonger is dan 6 maanden. De hele issue is afkomstig van een draadje op DP.

Heb jij iets soorgelijks ook wel eens meegemaakt?

Blijf op de hoogte

Vond je deze informatie interessant, zorg dan dat je het laatste nieuws en de beste kortingen via onze nieuwsbrief ontvangt. Schrijf je nu in >>>

Je kan je natuurlijk ook op onze RSS feed inschrijven en het nieuws volgen via je eigen RSS Reader.

{ 2 reacties }

JDS Website optimalisatie 15.04.09 om 20:21

Ik heb het laatst een adsense account geopend met een site van nog geen week oud. Dit was geen enkel probleem dus regel is het zeker niet.

Oeroek 16.04.09 om 7:07

Misschien zijn ze in het algemeen gewoon wat kritischer geworden. Ik zou het overigens ook een gekke regel vinden omdat ik persoonlijk niet heel veel waarde hecht aan leeftijd.

Previous post:

Next post: