Wat moet je met Wallie?

1 December, 2008

in Geld verdienen

Zojuist kwam ik op Dutchcowboys het bericht tegen dat Wallie 5 jaar bestaat. Weer een mooi voorbeeld van hoe je iets volledig kan missen.

Bestaat Wallie de prepaid kaart nog?

Ik had al wel van Wallie gehoord toen het in 2003 gelanceerd werd. Ik was echter in de stellige overtuiging dat het nooit boven het maaiveld is uitgekomen.

Eigenlijk dacht ik dat het niet meer bestond aangezien ik het eigenlijk nergens tegenkom. Maar ja, misschien niet de goede doelgroep.

Ook de reacties onder het artikel onder Dutchcoyboys zijn veelzeggend. Er hebben nu 2 mensen gereageerd. Beiden vragen zich af waar je die kaarten kan gebruiken.

Waar staat Wallie

Blijkbaar is Wallie actief in meerdere landen en volgens het Dutchcowboys bericht op 1600 websites.

De website van Wallie laat ook zien dat er hier een grote nadruk ligt op websites die downloads en spelletjes aanbieden. Inderdaad een andere doelgroep dan ik gewend ben.

Persoonlijk ben ik meer een voorstanden van Ideal. Maar als je de website niet vertrouwd of gewoonweg kleine bedragen wil betalen zonder ingewikkeld te doen dan kan ik me het nut van Wallie wel voorstellen.

Hoe populair is Wallie

De laatste tijd heb ik hier helemaal niets meer van gezien. Getuige de website is het een aparte groep website bezoekers die gebruik maakt van dit systeem.

Wat denken jullie hiervan? Gebruiken jullie Wallie?

Blijf op de hoogte

Vond je deze informatie interessant, zorg dan dat je het laatste nieuws en de beste kortingen via onze nieuwsbrief ontvangt. Schrijf je nu in >>>

Je kan je natuurlijk ook op onze RSS feed inschrijven en het nieuws volgen via je eigen RSS Reader.

{ 0 reacties }

Previous post:

Next post: