Verdien meer geld met Adsense

6 October, 2008

in Geld verdienen

Een van mijn belangrijkste inkomstenbronnen is Google Adsense. Je stelt advertentieruimte ter beschikking aan Google waarna deze door relevante advertenties voor je pagina gaat zoeken en publiceren.

Vooral omdat Google Adsense heel makkelijk te installeren is en weinig tijd kost is dit vaak perfect voor websites met relatief weinig bezoekers of heel veel verschillende onderwerpen. Ook voor de webmaster die minder tijd wil besteden aan het zoeken naar reclames is Google Adsense een perfect alternatief.

Google Adsense gids

Ook al is het makkelijk te installeren en kan Google Adsense snel geld opleveren, het kan natuurlijk altijd betern. Er zijn een hele rij tips en tricks om het beste uit het systeem te halen.

Om je hierbij te helpen ga ik de komende weken een hele serie artikelen over Google Adsense publiceren. Deze artikelen ga ik verzamelen op een aparte Adsense pagina.

Wil je op de hoogte blijven gebruik dan onze RSS feed of schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte

Vond je deze informatie interessant, zorg dan dat je het laatste nieuws en de beste kortingen via onze nieuwsbrief ontvangt. Schrijf je nu in >>>

Je kan je natuurlijk ook op onze RSS feed inschrijven en het nieuws volgen via je eigen RSS Reader.

{ 4 reacties }

ZoekmachineGuru 06.10.08 om 22:35

Ik ben best geïnteresseerd in het geld verdienen door middel van mijn blog. Ben al geabonneerd op je RSS feed, dus ik denk niet dat ik iets nieuws zal missen.

Misschien kan ik nog je artikelen aanvullen op mijn blog, wie weet :)

Oeroek 06.10.08 om 22:40

haha, dat is wel heel toevallig. Ik zat net op jouw blog een reactie achter te laten.

James || Verdien meer geld met Adsense 08.03.09 om 21:59

Webmasters kunnen op verschillende manieren meer geld verdienen met Google Adsense.
Je kan bijvoorbeeld meer geld verdienen door je Adsense blokken anders te positioneren en door je Adsense andere kleuren te geven.

Ook door je keywords metatag van je website zo relevant mogelijk te maken kan je de spider van Google Adsense precies laten weten welke advertenties er moeten worden vertoond.
En die relevantere advertenties zorgen er dan weer voor dat er meer mensen op je Adsense klikken. Hoe meer mensen op je Adsense klikken, des te meer geld je verdiend.

Er bestaan ook hele goede ebooks over Google Adsense marketing.
Bijvoorbeeld het 200 pagina tellende Adsense Secrets ebook van Joel Comm.

Als je dit soort boeken blijft lezen en je met het Adsense programma bezig blijft houden is de kans groot dat je meer en meer geld zal verdienen door je opgedane kennis in werking te brengen.

Laatste blogpost van James || Verdien meer geld met Adsense:Wat is een Chihuahua

Oeroek 09.03.09 om 10:04

Het boek van Joel Comm is een fantastische manier om up to speed te raken.

Previous post:

Next post: