Symplifyfe: Rust in de webwereld

24 September, 2006

in Archief

simplifylife 798718 Symplifyfe: Rust in de webwereld
Het kon natuurlijk niet achterwege blijven. De hele wereld roept dat internet zich volop ontwikkeld en dat we er nog niet lang niet zijn. Nieuwste paradepaardje is natuurlijk web 2.0.

Maar nee, de makers van Symplifylife menen dat de tijd is aangebroken de rust te laten wederkeren in de hoofden van de gesjeesde internet gebruikers. Zo worden handige tips gegeven zoals "prop je dagen niet zo vol". Echter, dit soort simpele waarheden zijn soms wel de dingen die je het eerste vergeet. Karin Bosveld start graag een (betaalde) e-mail wisseling om je een en ander uit te leggen en je te helpen bij het simplificeren van je leven. Laat me weten hoe het ging?

Wat me naar deze site bracht was een reactie van Sjoukje, de andere redactrice die in haar comment op een stukje van het NRC haar eigen website voor het voetlicht wilde brengen. Maar waar zit die web 2.0 dan? Nu ja, dat is er niet vrees ik. Het design trok me en het onderwerp fascineert me. Op naar de volgende web 2.0.

Technorati: simplifylife

Blijf op de hoogte

Vond je deze informatie interessant, zorg dan dat je het laatste nieuws en de beste kortingen via onze nieuwsbrief ontvangt. Schrijf je nu in >>>

Je kan je natuurlijk ook op onze RSS feed inschrijven en het nieuws volgen via je eigen RSS Reader.

{ 0 reacties }

Previous post:

Next post: