Stats september-october

27 November, 2007

in Statistieken

Het zal niet iedereen interesseren maar voor de echte cijferaars ga ik mijn statistieken openbaar maken.

Het doel
Eind 2008 zou ik graag willen (er is altijd iets te dromen) dat ik 1.000 bezoekers per dag haal, oftewel 30.000 per maand. Aangezien een autohitter me een eind kan brengen stel ik als subdoel dat die bezoekers gemiddeld 2 pagina's bezoeken en gemiddeld 1 minuut op de site blijven.

Hoe staan we in September en October?
toenemen. Er moet nog veel gebeuren dat is duidelijk. De bezoekers moeten dus met een factor 90Ik had zeker 1 jaar niet gepost en einde oktober het log weer opgepakt dus ik hoop op een betere november.

Oktober Stats september october

  • 341 bezoeker
  • 1,24 pageviews/bezoeker
  • 10 seconden

September Stats september october

  • 349 bezoekers
  • 1,34 pageviews/visit
  • 36 secondenBlijf op de hoogte

Vond je deze informatie interessant, zorg dan dat je het laatste nieuws en de beste kortingen via onze nieuwsbrief ontvangt. Schrijf je nu in >>>

Je kan je natuurlijk ook op onze RSS feed inschrijven en het nieuws volgen via je eigen RSS Reader.

{ 0 reacties }

Previous post:

Next post: