Statistieken Maart 2008

1 April, 2008

in Statistieken

Voor de cijferaars ga ik mijn statistieken openbaar maken.

Het doel

Eind 2008 zou ik graag willen (er is altijd iets te dromen) dat ik 1.000 bezoekers per dag haal, oftewel 30.000 per maand. Aangezien een autohitter me een eind kan brengen stel ik als subdoel dat die bezoekers gemiddeld 2 pagina’s bezoeken en gemiddeld 1 minuut op de site blijven.

Hoe staan we in maart 2008?

De hoeveeelheid berichten was even groot als in februari, namelijk 11. Toch is de hoeveelheid bezoekers met bijna 500 omhoog gegaan. Het totaal aantal bezoekers in de afgelopen maand is 2,251 bezoekers die gemiddeld 2,29 pagina's bekeken. Hier deden ze gemiddeld 103 seconden over.

Er zijn dus meer bezoekers die meer pagina's bekijken. Tegelijkertijd is ook de bounce rate met 1% omlaag gegaan en is de hoeveelheid nieuwe bezoekers gedaald. Allemaal goed nieuws dus.

Wat mij wel opviel is dat er meer interactie begint te komen. De hoeveelheid reacties per artikel gaat omhoog. Bedankt allemaal.

De meest gelezen artikelen zijn:

 1. De update van je ip adres opzoeken en het originele je ip adres opzoeken.
 2. Stop spam, telemarketing en SMS abonnementen. Hoe meld ik me af?
 3. Google tricks, hacks en geintjes.

Wat gaat er gebeuren in April 2008?

Deze maand heb ik niet super veel op het programma. Ik wil meer artikelen schrijven, 11 per maand is te weinig. Een van de subdoelen daarbij is proberen te zorgen dat de nummer 1 en 2 van de meest gelezen artikelen van hun troon worden gestoten.

Daarnaast ga ik natuurlijk upgraden naar Wordpress 2.5. Ik wil eerst nog even de reacties lezen van mensen. Ik heb namelijk begrepen dat de admin van verschillende plugins verknoeid is. Ik wil de makers graag de tijd geven dit op te lossen.

De statistieken zelf

Maart 08

Maart 08

 • 2.251 bezoekers
 • 2,29 pageviews per bezoeker
 • 103 seconden op de site
 • 12 subscribers

Februari 08

statistieken februari 2008

 • 1.711 bezoekers
 • 2,25 pageviews per bezoeker
 • 110 seconden op de site
 • 8 subscribers

Blijf op de hoogte

Vond je deze informatie interessant, zorg dan dat je het laatste nieuws en de beste kortingen via onze nieuwsbrief ontvangt. Schrijf je nu in >>>

Je kan je natuurlijk ook op onze RSS feed inschrijven en het nieuws volgen via je eigen RSS Reader.

{ 0 reacties }

Previous post:

Next post: