Statistieken April 2008

23 May, 2008

in Statistieken

Voor de cijferaars ga ik mijn statistieken openbaar maken.

Het doel

Eind 2008 zou ik graag willen (er is altijd iets te dromen) dat ik 1.000 bezoekers per dag haal, oftewel 30.000 per maand. Aangezien een autohitter me een eind kan brengen stel ik als subdoel dat die bezoekers gemiddeld 2 pagina’s bezoeken en gemiddeld 1 minuut op de site blijven.

Hoe staan we in April 2008?

De hoeveeelheid berichten is gedaald van 11 naar 8 berichten in april. Dit heeft natuurlijk gevolgen voor de hoeveelheid bezoekers die iets gedaald zijn. Het totaal aantal bezoekers in de afgelopen maand is 2,064 bezoekers die gemiddeld 2,28 pagina's bekeken. Hier deden ze gemiddeld 113 seconden over.

De bouncerate is gestegen naar54%.

De meeste bezoekers komen via Google namelijk 74%. De verwijzende sites nemen 23% voor hun rekening en 3% van de bezoekers komen direct naar de site.

De meest gelezen artikelen zijn:

 1. De update van je ip adres opzoeken en het originele je ip adres opzoeken.
 2. Stop spam, telemarketing en SMS abonnementen. Hoe meld ik me af?
 3. Google analytics Beta: Grafiek per dag, week of maand.

Wat gaat er gebeuren in Mei 2008?

Ik wil meer artikelen schrijven, 8 per maand is te weinig. Helaas heb ik de eerste drie weken van mei vakantie gevierd waardoor ik nu pas op 1 sta.

De statistieken zelf

April 08

 Statistieken April 2008

 • 2.064 bezoekers
 • 2,28 pageviews per bezoeker
 • 113 seconden op de site
 • 18 subscribers

Maart 08

Maart 08

 • 2.251 bezoekers
 • 2,29 pageviews per bezoeker
 • 103 seconden op de site
 • 12 subscribers

Blijf op de hoogte

Vond je deze informatie interessant, zorg dan dat je het laatste nieuws en de beste kortingen via onze nieuwsbrief ontvangt. Schrijf je nu in >>>

Je kan je natuurlijk ook op onze RSS feed inschrijven en het nieuws volgen via je eigen RSS Reader.

{ 0 reacties }

Previous post:

Next post: