Squirl: Website voor verzamelaars

9 September, 2006

in Archief

squirl2 714392 Squirl: Website voor verzamelaars

Ben je een verzamelaar en op zoek naar soulmates met wie je kan discussieren over je verzameling en misschien zelf handelen, ruilen, afspraken maken en wat nog meer dan is Squirl de site voor jou.

De meest praktische ideeen zijn vaak de simpelste. En wat natuurlijk helpt is een commercieel streven dat op de achtergrond blijft. We snappen allemaal dat websites, traffic en onderhoud betaald moeten worden. Maar we willen wel boter bij de vis.

squirl 785551 Squirl: Website voor verzamelaarsSquirl biedt je de mogelijkheid je verzameling online te zetten en te delen met andere verzamelaars. Je kan je verzameling publiek maken of beperken tot een kleine groep geinteresseerden. Uiteraard zit een rssfeed in het systeem zodat je makkelijk verzamelingen van anderen kan bijhouden.

Verzamelen gaat terug tot in de oudheid. Maar ook in de nieuwe economie is er nog plaats voor verzamelaars. Heb je nog borrelglaasjes?

Technorati: Squirl, verzameling

Blijf op de hoogte

Vond je deze informatie interessant, zorg dan dat je het laatste nieuws en de beste kortingen via onze nieuwsbrief ontvangt. Schrijf je nu in >>>

Je kan je natuurlijk ook op onze RSS feed inschrijven en het nieuws volgen via je eigen RSS Reader.

{ 0 reacties }

Previous post:

Next post: