Snel en makkelijk afvallen met Traineo

20 August, 2006

in Archief

UZY.nl maakte er al melding van. Een nieuwe website die je helpt bij het afvallen, Traineo. Het idee is simpel en lijkt efficiënt. Kort gezegd vul je trainingsdoelen in, laat zien wat je eet en hoe vaak je naar de sportschool gaat. Het programma laat vervolgens grafisch zien hoe een en ander verloopt en hoe je naar je doel toe gaat.

Uiteraard kun je dit ook op een andere manier bijhouden. Ook kan ik me voorstellen dat de computer je niet op vingers tikt als het afvallen beter of sneller zou kunnen. Hiervoor stel je motivators aan. Dit zijn vrienden of familieleden die jouw voortgang kunnen zien. Zij zijn degenen die je op het rechte pad moeten houden. Deze motivators geven de broodnodige steun en support om op je gewenste doelen te komen. Want laten we eerlijk zijn, als afvallen net zo makkelijk zou zijn als staatjes in vullen op een website hadden we die site niet nodig.

Blijf op de hoogte

Vond je deze informatie interessant, zorg dan dat je het laatste nieuws en de beste kortingen via onze nieuwsbrief ontvangt. Schrijf je nu in >>>

Je kan je natuurlijk ook op onze RSS feed inschrijven en het nieuws volgen via je eigen RSS Reader.

{ 2 reacties }

proefabonnement Volkskrant 19.03.10 om 13:48

heb me ingeschreven voor de nieuwsbrief, ben graag op de hoogte

Roseanne 12.10.11 om 15:49

Leuke site. Ik ben zelf bezig met afvallen door hardlopen. Misschien kan ik traineo daar wel bij gebruiken.

Previous post:

Next post: