Regel de sores van je eigen overlijden online!

12 December, 2007

in Archief

Enkele weken geleden is de website ikbendood.nl life gegaan. Je kan hier online aangeven hoe jij wilt dat de dingen geregeld worden nadat jij komt te overlijden.

Regel je eigen begrafenis
Heb jij je ook al eens afgevraagd, zittende bij een begrafenis, hoe jij de dingen zou willen regelen? Misschien heb je zelfs al eens actief meegeholpen bij een begrafenis en discussies gehad over hoe de overledene het 'gewild zou hebben'. Welk liedje past er nu bij en wat wilde de overledene zelf.

Hoe geef ik mijn wensen door?
Je kan nu zelf een account aanmaken op ikbendood.nl en al je wensen en punten vooraf aangeven, inclusief foto's, muziek, en zelfs een videoboodschap. Je stuurt vervolgens via het systeem een mail naar een aantal mensen dat jouw gegevens op deze website staan.

Wie kan mijn informatie lezen?
Alleen jijzelf kan in je account met de juiste inlogcode. Je kan de gegevens zo vaak aanpassen als je wilt. Als je komt te overlijden kunnen je nabestaanden met een overlijdens verklaring jouw account inzien en daarmee je laatste wensen respecteren en uitvoeren.

Wat kost het?
Het aanmaken van een account is gratis en het opvragen van de informatie na je overlijden kost 150 euro. Uiteraard aan inflatie onderhevig.

Blijf op de hoogte

Vond je deze informatie interessant, zorg dan dat je het laatste nieuws en de beste kortingen via onze nieuwsbrief ontvangt. Schrijf je nu in >>>

Je kan je natuurlijk ook op onze RSS feed inschrijven en het nieuws volgen via je eigen RSS Reader.

{ 0 reacties }

Previous post:

Next post: