Positie bepalen van je Adsense blokken

9 October, 2008

in Geld verdienen

Als je geld wilt verdienen met Adsense moet je met veel dingen rekening houden. Ervan uitgaande dat je een website hebt met bezoekers is de volgende belangrijke vraag waar je de Adsense blokken gaat neerzetten.

Google heeft een help pagina gemaakt waarin je kan lezen wat de meest succesvolle plekken op een pagina zijn. Verder geeft Google een aantal vragen die je kunnen helpen met het leren kennen van je bezoekers.

Natuurlijk is elke website uniek. Dat neemt niet weg dat er een aantal categorieën websites zijn die veel overeenkomsten hebben zoals, de weblogs, de informatieve sites, forums, etc. De komende dagen ga ik berichten plaatsen over het gebruik van Adsense op deze categorieën van websites.

De allereerste categorie is het weblog. Waar kun je in een weblog je adsense blokken neerzetten en waar verwacht je dat de bezoekers gaan kijken. De volgende soorten websies zijn de forums en daarna de informatieve websites.

Blijf op de hoogte

Vond je deze informatie interessant, zorg dan dat je het laatste nieuws en de beste kortingen via onze nieuwsbrief ontvangt. Schrijf je nu in >>>

Je kan je natuurlijk ook op onze RSS feed inschrijven en het nieuws volgen via je eigen RSS Reader.

{ 0 reacties }

Previous post:

Next post: