“Pledge day” Firefox 3 komt eraan

17 June, 2008

in Blogosfeer

Firefox 3 komt eraan. Vanaf 1900 vanavond kun je de nieuwste versie downloaden. Met deze strakke planning wil Mozilla proberen een plekje in het Guiness boek of Records te bemachtigen met de meeste downloads in 24 uur.

ZDnet kwam al met het bericht dat er nogal wat onduidelijkheid is ontstaan over de download record poging omdat Mozilla bij de aankondiging is uitgegaan van US tijd. Oostelijker is het natuurlijk al lang 17 juni maar valt er nog steeds niets te downloaden. Het had de mannen en vrouwen in de USA gesierd als ze dit even op de site vermeld hadden.

Hoe dan ook de eerste reacties zijn lovend. Andre Scholten heeft een lovend stukje geschreven over de eerdere release candidates en ook in de comments zijn ze positief. Eerder berichten van ZDnet spreken over veel hogere snelheid, en beter geheugengebruik.

Zijn er ook bugs te vinden in dit programma? Een software lancering zonder de klagers kan eigenlijk niet.

Blijf op de hoogte

Vond je deze informatie interessant, zorg dan dat je het laatste nieuws en de beste kortingen via onze nieuwsbrief ontvangt. Schrijf je nu in >>>

Je kan je natuurlijk ook op onze RSS feed inschrijven en het nieuws volgen via je eigen RSS Reader.

{ 2 reacties }

René Greve 23.06.08 om 13:41

Klein bugje, minimale systeemvereisten voor de Mac 10.4. En probeer als je 10.3.9 maar eens versie 2.0.0.14 terug te vinden op het web… :-(

Oeroek 24.06.08 om 12:44

Teruggaan naar oude versies is en blijft een crime. Ik mag toch hopen dat ze dit soort dingen snel verhelpen.

Voor de rest ben ik er overigens razend enthousiast over. Het werkt echt lekker snel en ziet er gelikt uit. De addons die ik gebruik zijn ondertussen ook al geupdate.

Misschien heb ik wel gewoon gelukt gehad.

Previous post:

Next post: