Pimpzilla: Bling bling theme voor firefox

9 November, 2006

in Archief

Wat is een theme?

Een theme is eigenlijk de stijl van je programma. Het geeft aan hoe je balken, knoppen, opties en dergelijk eruit zien. De standaard theme van Firefox kun je hieronder zien.

PIMPZILLAVOOR 788778 Pimpzilla: Bling bling theme voor firefox
Dit is een duidelijke en makkelijke theme. Niets mis mee zou je zeggen. Echter, zojuist kwam ik op de blingbling theme van pimpzilla. Hierop staat een door Marc Troost gemaakte theme voor Firefox. En wat voor een! Hij heeft een luipaardvel als achtergrond. Staat vol met goud, dobbelstenen, foute brillen, etc. ALs je bijvoorbeeld het opties menu opent kom je het weer overal tegen. Benedenstaand een screenshot.

pimpzillana 723194 Pimpzilla: Bling bling theme voor firefox
Wat heb je eraan?

In de eerste plaats erkenning. De weblog geeft aan dat er van de vorige versie 600.000 exemplaren zijn gedownload. Daarnaast is dit theme toegevoegd aan de add-ons van Firefox.

Fantastisch resultaat wat mij betreft. En met de huidige aandacht zullen de adsense blokken boven in de pagina ook wel weer lekker clicks pakken.

Technorati: firefox, blingbling, theme

Blijf op de hoogte

Vond je deze informatie interessant, zorg dan dat je het laatste nieuws en de beste kortingen via onze nieuwsbrief ontvangt. Schrijf je nu in >>>

Je kan je natuurlijk ook op onze RSS feed inschrijven en het nieuws volgen via je eigen RSS Reader.

{ 0 reacties }

Previous post:

Next post: