Online beeld op je desktop

17 August, 2006

in Archief

Mag niet onopgemerkt blijven. wwitv. 110.000 views per dag volgens webstat4u. Dat zal wereldwijd zijn. De bandbreedte zal voor rekening van de aanbieder van de stream zijn en niet voor wwitc. Dit soort sites heb je heel veel voor radio, bijvoorbeeld startpagina, nederlandfm, en nl.fm de overeenkomst tussen de laatste twee is helder waarbij nl.fm je ook de mogelijkheid biedt zelf een radiobutton aan te bieden.

Of lopen we weer hopeloos achter de feiten aan in Nederland. http://www.vpod.tv/ (video on demand) staat op het punt live te gaan. Dit is een videosharing site. We zouden het ook upload site kunnen noemen. Hier zijn er al natuurlijk al veel van. Toch voegt deze iets belangrijks toe. Het omzetten van formaat bijvoorbeeld. Je kan allerlei formaten uploaden en vervolgens als een ander formaat weer laten downloaden. Verzin maar een device en het is de bedoeling dat vpod dit kan leveren. Verder kan je hiermee je filmpjes online zetten en toevoegen aan je website, blog, etc. Voor een kleine bijdrage laat vpod.tv de advertenties in het filmpje achterwege. Ik weet niet hoe mijn gemiddelde lezer erover denkt maar doe mij maar zoiets in plaats van de VPRO op wwwitv.

Lees een uitgebreidere review op techcrunch.

Blijf op de hoogte

Vond je deze informatie interessant, zorg dan dat je het laatste nieuws en de beste kortingen via onze nieuwsbrief ontvangt. Schrijf je nu in >>>

Je kan je natuurlijk ook op onze RSS feed inschrijven en het nieuws volgen via je eigen RSS Reader.

{ 0 reacties }

Previous post:

Next post: