Microsoft topscorer in ranglijst grootste technische teleurstellingen

18 December, 2007

in Geld verdienen

Het magazine PC world heeft een top 15 van "biggest tech disappointments of 2007" geproduceerd. Een lijst van teleurstellingen op technisch (PC) gebied.

Wat is de grootste technische teleurstelling van 2007
Nummer 1 op de lijst van teleurstellingen is Microsoft Vista. Niet per se slecht maar het heeft in ieder geval niet de verwachtingen waar gemaakt.

Zoals PC World terecht opmerkt, er is iets goed mis als de snelste Vista Notebook een Mac is. Overigens staat Apples Leopard besturingssoftware ook in de lijst.

Is PC World een Microsoft hater?
In de comments word PC World beschuldigd dat ze niet neutraal zijn maar een haat tegen Microsoft ontwikkeld hebben. Of dit zo is weet ik niet. Ik zie wel dat Microsoft over vertegenwoordigd is. Zo staat:

Overigens staat niet alleen de Zune van Microsoft in de lijst maar ook:

Hoe komt dit lijstje van PC World tot stand?
Tsja, hier komt het onzin gehalte van dit lijstje goed tot uitdrukking. Ze hebben eens goed rondgekeken en wat oude vrienden gevraagd om tot hun lijstje van "biggest losers" te komen.

Het is vooral flamen op een aantal bekende producten zonder duidelijk reden. Waarbij Vista natuurlijk wel het aller makkelijkste slachtoffer is om te proberen je oudejaarslijstje een serieuze blik te geven.

Blijf op de hoogte

Vond je deze informatie interessant, zorg dan dat je het laatste nieuws en de beste kortingen via onze nieuwsbrief ontvangt. Schrijf je nu in >>>

Je kan je natuurlijk ook op onze RSS feed inschrijven en het nieuws volgen via je eigen RSS Reader.

{ 0 reacties }

Previous post:

Next post: