Maak je eigen vuurwerk

17 December, 2007

in Archief

Door Coen Jacobs realiseerde ik me eigenlijk pas dat je ook je eigen vuurwerk kan maken. En dan bedoel ik vooral het gemak waarmee de benodigde informatie blijkbaar op het net te vinden is. Zo gaat de discussie op Coen Jacobs onder meer over maakvuurwerk.nl.

Helemeel geen, of alle informatie beschikbaar stellen?
Zoals Coen Jacobs terecht opmerkt zou je 1) geen of 2) volledige informatie moeten geven. Als je
geen informatie beschikbaar hebt kun je er ook niets mee. Als een onderwerp toch al online staat dan is het volgens Coen Jacobs beter om dan ook te zorgen dat de beste en veiligste informatie online staat zodat ongelukken beperkt worden. De duivel is immers uit het doosje en de makers zijn toch niet meer te stoppen.

Ik denk dat als we besluiten om het maken van vuurwerk uit de donkere hoek van het net te halen alleen maar meer mensen zich gaan bezondigen aan het maken van gevaarlijk vuurwerk en dat de echte kneuzen op zoek gaan in de donkere hoeken naar nog heftiger vuurwerk.

Uiteindelijk zijn meer mensen bezig met deze gevaarlijke activiteit en zijn de echte durfals met de zwaarste experimenten bezig. Als we het zelf maken van vuurwerk niet openlijk goedkeuren en proberen de bestaande sites de wind uit de zeilen te nemen Zal volgens mij de totale groep gebruikers een stuk lager zijn.

Hoe het ook zij, ik hoop maar dat mijn buren ook gewoon naar de winkel zijn gegaan.

Blijf op de hoogte

Vond je deze informatie interessant, zorg dan dat je het laatste nieuws en de beste kortingen via onze nieuwsbrief ontvangt. Schrijf je nu in >>>

Je kan je natuurlijk ook op onze RSS feed inschrijven en het nieuws volgen via je eigen RSS Reader.

{ 2 reacties }

Coen Jacobs 18.12.07 om 17:27

Leuke post! Bedankt dat je zoveel aandacht schenkt aan deze post op mijn weblog, dit waardeer ik enorm! :)

Oeroek 18.12.07 om 22:08

Thx en you’re welcome.

Het is een mooi item voor deze tijd van het jaar.

Previous post:

Next post: