Koop een afgedankt merk en logo

30 September, 2008

in Geld verdienen

Je kan iets helemaal opnieuw beginnen of je gaat eens snuffelen op de marktplaats voor merken. DCG wees me op deze marktplaats van merken genaamd incspring.com. Je kan snuffelen tussen allerlei merken en logo's die je vervolgens kan kopen.

De goedkoopste die ik kon vinden is een merk voor een fotografie bedrijf. Het logo kost 150 dollar en is blijkbaar niet gekocht door het betreffende fotografie bedrijf. De maker geeft aan dat hij wel wat wil tweaken voor je. Hij maakt er zomaar een logo voor een elektricien van.

De duurste is een logo voor het Podcast Film Fest. Het kost 17.000 dollar maar dan krijg je zo te zien ook een website met layout (>1000 bezoekers/maand). Als ik de site open kom ik op een of ander festival uit 2006 terecht. Wel een leuke manier om je oude werk te verkopen. Wel lastig om opnieuw te branden als er al een project op gedraaid heeft.

Even snel verder kijkend zijn er toch wel grappige deals te maken. Wat dacht je van een logo voor www.LastminuteFinder.net die zich perfect leent voor een reis website, voor 2000 dollar de jouwe. Waarschijnlijk gaat het geld zitten in het kopen van het bijbehorende domein.

Leuk idee maar wel lastig als je niet weet of het logo daadwerkelijk gebruikt is en of er dus nog een verleden aan zit. En hoe weet je dat je de rechten hebt?? Wat denken jullie is dit een mooie optie om een mooie stijl goedkoop te vinden?

Blijf op de hoogte

Vond je deze informatie interessant, zorg dan dat je het laatste nieuws en de beste kortingen via onze nieuwsbrief ontvangt. Schrijf je nu in >>>

Je kan je natuurlijk ook op onze RSS feed inschrijven en het nieuws volgen via je eigen RSS Reader.

{ 0 reacties }

Previous post:

Next post: