Geld verdienen met Youtube filmpjes

20 November, 2008

in Geld verdienen

Google komt met een bericht waarin wordt uitgelegd hoe je geld kan gaan verdienen met filmpjes maken voor Youtube.

De basis is dat er overlay ads bij Youtube filmpjes komen waarvan de inkomsten gedeeld worden met de maker van de video en Youtube zelf. Eigenlijk een nieuwe manier van geld verdienen op internet.

Verdienen met het maken van Youtube filmpjes

Degenen die video maken om te tonen op Youtube zijn heel lang gratis bezig geweest. Zodra je video op Youtube staat ben je immers de macht kwijt en kan iedereen je filmpjes op je website embedden.

Google start nu met een systeem waarbij een advertentie wordt getoond bij Youtube filmpjes zodra deze wordt opgenomen op een andere website (embedded).

De inkomsten worden op dit moment gedeeld door de maker van de video en Youtube zelf.

Het doel hiervan is meer creatieve geesten aanzetten tot het maken van deze Youtube video's. Hoeveel geld je verdient wordt niet duidelijk in het artikel. Maar aangezien een goede video miljoenen views kan genereren stel ik me zo voor dat de inkomsten aanzienlijk kunnen zijn.

Je kan je inschrijven via een formulier (nog niet voor alle talen).

Een volgend artikel zal gaan over de webmaster die deze filmpjes toont. Het lijkt er namelijk op dat deze er flink op achteruit gaat.

Blijf op de hoogte

Vond je deze informatie interessant, zorg dan dat je het laatste nieuws en de beste kortingen via onze nieuwsbrief ontvangt. Schrijf je nu in >>>

Je kan je natuurlijk ook op onze RSS feed inschrijven en het nieuws volgen via je eigen RSS Reader.

{ 8 reacties }

Internet geld bijverdienen 09.05.09 om 19:27

Wanneer komt het volgende artikel?

Oeroek 09.05.09 om 22:41

Inschrijven als maker van video filmpjes kan nog steeds. Als webmaster die deze filmpjes toont heb je weer minder mogelijkheden. Niet al te lang geleden heeft Google namelijk de mogelijkheid afgesloten om geld te verdienen met het plaatsen van filmpjes.

Om heel eerlijk te zijn ben ik nog niet langs andere mogelijkheden gekomen waarmee je geld kan verdienen door het plaatsen van embedded video’s. Behalve dan dat je reclame kan plaatsen op je website natuurlijk.

Weet jij nog manieren om geld te verdienen met filmpjes als je deze plaatst op je website. Behalve dan als maker van de filmpjes.

hans 31.07.10 om 22:32

Youtube lijkt me niet de manier om mee te beginnen, of je moet het wel heel prof aanpakken…

Oeroek 02.08.10 om 9:57

Ik snap niet zo goed waarom je niet op Youtube zou kunnen beginnen. En wat bedoel je precies met prof? Volgens mij is er op Youtube nog meer dan genoeg ruimte om een leuk kanaal op te zetten.

ViaVakantie.nl 14.09.10 om 9:44

Jammer dat dit voor NL nog niet beschikbaar is. Iemand hier al meer info over?

Galaxy 14.12.11 om 14:58

Inmiddels is het al wel weer mogelijk om geld te verdienen met filmpjes op YouTube, zie hier:
http://financieel.infonu.nl/geld/88349-verdien-geld-met-je-filmpjes-op-het-internet.html

koen 10.05.12 om 20:31

hoeveel verdiend het >?

Tim 03.01.13 om 21:17

Inmiddels zijn er zelfs trainingen die worden gegeven met betrekking tot verdienen met Youtube. Het schijnt namelijk zo te zijn dat het héél simpel is om partner te worden. Ik heb er zelf niet echt ervaring mee, maar het klinkt logisch. Ze willen waarschijnlijk met Youtube dezelfde kant op als Google Adsense. Vrij toegankelijk, laagdremplig voor iedereen!

Previous post:

Next post: