Fitness voor je hersenen

22 January, 2008

in Archief

We hebben het vaak over gewicht, gezondheid en fitheid. Maar wie oefent daarbij ook zijn hersenen? Als je je lichaam in conditie houdt kun je het besturingssysteem niet achterlaten.

Hoe staat het met je hersenen, test je Brain Age

nintendo ds brain ageEen van de laatste pareltjes van de Nintendo DS is Dr Kawashima's Brain Training. Je krijgt allerlei testjes die uiteindelijk leiden tot de leeftijd van je hersenen. Je kan dagelijks trainen waardoor de leeftijd van je hersenen zou moeten dalen. Hoe jonger hoe beter is ook hier het credo.

Je krijgt verschillende vragen waarvan je het antwoord met de aanwijsstok kan opschrijven in het rechterscherm. Zie ook de screenshot links voor een voorbeeldje.

Online fitness van je hersenen

Een andere plek voor goede online fitness van je hersenen is neurocampus.nl. Je kan een aantal tests doen zonder te registreren. Als je jezelf wel registreert dan kun je je eigen scores bijhouden en examens afleggen waardoor je op een hoger niveau kan komen. Veel succes.

neurocampus

Blijf op de hoogte

Vond je deze informatie interessant, zorg dan dat je het laatste nieuws en de beste kortingen via onze nieuwsbrief ontvangt. Schrijf je nu in >>>

Je kan je natuurlijk ook op onze RSS feed inschrijven en het nieuws volgen via je eigen RSS Reader.

{ 0 reacties }

Previous post:

Next post: