Eigenmeningeerst: Geef je mening

21 November, 2006

in Archief

Wat is eigenmeningeerst.nl?

Dit is een initiatief van xs4all. Je weet die groep v
an 'hackers' die het beste voorhebben met de internet wereld. Ze hebben een site gemaakt die eigenlijk maar 1 doel lijk te hebben. Je eigen mening hebben.
eigenmeningeerst2 735594 Eigenmeningeerst: Geef je mening
Na het aanmaken van een account kun je inloggen en een doos openen. Hier stop je je mening in, dit kan als foto, tekst, geluid of video. Als je vervolgens met je muis over een doos heengaat dan opent hij zich en zie je de mening van een ander. Door erop te klikken zie je de gehele inhoud en kun je eens of oneens stemmen.

eigenmeningeerst1 779461 Eigenmeningeerst: Geef je mening
Een andere gimmick zit in de schuifjes. Je kan hier kiezen tussen nieuw en oud, eens en oneens en veel bekeken of weinig bekeken. Aan de grootte van de doosjes kun je vervolgens zien welke het beste bij jouw zoektocht past.

Wat heb je eraan?Nu ja, lastige vraag. Je kan er je eigen mening geven. Aangezien dit ook het doel is van de site maakt dat de site al redelijk succesvol. Aan de andere kant, twijfel ik toch wel een beetje of het nieuwe inzichten gaat geven.

Het concept is wel lekker nieuw en fris en vooral de interactieve interface is al een feest op zich. Het is redelijk intuitief (het is mij nog niet duidelijk hoe de verbanden tussen de dozen werken). Het openen en bekijken van dozen wijst zichzelf. Probeer het uit en veel plezier.

Blijf op de hoogte

Vond je deze informatie interessant, zorg dan dat je het laatste nieuws en de beste kortingen via onze nieuwsbrief ontvangt. Schrijf je nu in >>>

Je kan je natuurlijk ook op onze RSS feed inschrijven en het nieuws volgen via je eigen RSS Reader.

{ 0 reacties }

Previous post:

Next post: