ebuddy: je vriendje op het net?

30 October, 2006

in Archief

Wat doet ebuddy?

Het is een web based chatprogramma. Dat wil dus zeggen dat je geen bestand hoeft te downloaden of voordat voordat je kan chatten. Ook op je GSM of handheld kun je aan de slag met ebuddy. Je gebruikt hiervoor de mobiele sectie van ebuddy.

ebuddy 736068 ebuddy: je vriendje op het net?
Voorheen stond deze service bekend om de naam e-messenger.net Afgelopen juni hebben ze dit vervangen in ebuddy. Ze wilden hiermee een internationaler publiek aantrekken. Tevens zijn ze bezig met het aantrekken van Venture Capital. Dit lijkt te lukken zoals ook blijkt uit het persbericht van afgelopen week. Ze hebben 5 miljoen binnen gehaald van lowland.

Wat heb je eraan?

Het concept vind ik fantastisch. Want waarom al dat downloaden? Veel mensen wisselen van computer en hebben moeite alles gesynchroniseerd te krijgen. Een oplossing is het online zetten van applicaties zoals ebuddy dat doet met chatprogramma's.

Natuurlijk zijn ze niet de enige. Meebo is een concurent met een hele duidelijke website met een bevlogen team.

Verder is er de coming player geesee. Hun site echter zegt mij helemaal niets. Het moet de launch nog door. Daarnaast ziet het er mij te web 2.0 uit. Die enorme tagcloud die ze nu als homepage hebben maakt mij nerveus.

Technorati: online, chat

Blijf op de hoogte

Vond je deze informatie interessant, zorg dan dat je het laatste nieuws en de beste kortingen via onze nieuwsbrief ontvangt. Schrijf je nu in >>>

Je kan je natuurlijk ook op onze RSS feed inschrijven en het nieuws volgen via je eigen RSS Reader.

{ 3 reacties }

Anonymous 01.11.06 om 1:27

Check out http://www.koolim.com

Its a great web based messenger.

It supports AIM, ICQ, MSN, Yahoo!, IRC, Jabber, Sametime and others.

Have a great day.

Anonymous 01.11.06 om 15:58

Las net op Techcrunch dat ebuddy wereldwijd 1,5 miljoen nieuwe gebruikers per maand heeft!
Vind deze site echt een uitkomst nu op mijn werk alle messengers geblokkeerd zijn. Moet zeggen dat ik ebuddy erg verbeterd vind vergelijken met een half jaar geleden. De chat interface lijkt op die van msn en het programma valt nooit meer uit! Aanrader!

Oeroek 02.11.06 om 23:07

True. there are lots of other online messenger sites.

NOw looking for the next innovative one.

Previous post:

Next post: