De motor wordt weer gestart

31 August, 2009

in Blogosfeer

De vakantietijd is nu echt voorbij. Zelfs het weer heeft last van het maandagochtend gevoel. Na de voorspelling dat het lekker weer zou worden heeft de bewolking nog even moeite om het veld te ruimen.

Zojuist las ik het laatste bericht van Ilonka waarin zij aangeeft hoe zij de zomer heeft doorgebracht. Haar roze spaarvarkentje heeft haar 3 maanden verzorgd op luiervakantie gestuurd. Dat lijkt me nog eens een goede besteding van het varkentje.

De laatste weken heb ik wel gewerkt maar niet veel tijd besteed aan dit weblog. Om heel eerlijk te zijn heb ik me de laatste weken beperkt tot noodzakelijk projecten en een grondige schoonmaak van de business.

Grote schoonmaak

Naast het beperken van mijn portfolio aan projecten ben ik ook bezig geweest met de administratie. Helaas heb ik nog steeds geen goed boekhoudprogramma gevonden. Na een zeer teleurstellende ervaring met Osirius boekhouden 2008 wilde ik overstappen op Reeleezee. Alhoewel hun product lijkt te voldoen aan mijn eisen lukt mijn inschrijving nog niet goed.

Via de ABN AMRO kun je 50% korting krijgen op de eerste drie maanden entree. Een goede korting moet je niet laten lopen. Helaas geeft de ABN AMRO een foutmelding bij inschrijving. Ik zit dus al weer bij de helpdesk zelfs nog voordat ik begonnen ben het programma te gebruiken.

De toekomst

De komende tijd hoop ik weer een aantal mooie artikelen te schrijven. De onderwerpen zijn zoals altijd verspreid maar zoveel mogelijk gerelateerd aan online geld verdienen.

Ik weet het, het is een standaard onderwerp. Maar goed, dat is nu eenmaal mijn werk dus een blog met dingen die ik tegenkom is voor mij geen vergeefse moeite. Het is juist een perfecte manier om mijn gedachten op een rijtje te zetten.

Ik hoop dat er ook voor mijn lezers interessante dingen langs gaan komen. Aarzel niet om je reacties achter te laten en handige informatie te delen.

Blijf op de hoogte

Vond je deze informatie interessant, zorg dan dat je het laatste nieuws en de beste kortingen via onze nieuwsbrief ontvangt. Schrijf je nu in >>>

Je kan je natuurlijk ook op onze RSS feed inschrijven en het nieuws volgen via je eigen RSS Reader.

{ 0 reacties }

Previous post:

Next post: