De beste money making landingspagina

8 December, 2008

in Geld verdienen

msn shopping 227x300 De beste money making landingspaginaEen landingspagina is de pagina waar je bezoekers op binnen laat komen. Bijvoorbeeld na een reclame campagne of persbericht. Op de landingspagina probeer je te zorgen dat je bezoekers een actie ondernemen.

Voorbeeld zijn het kopen van producten, inschrijven voor een nieuwsbrief of RSS feed of gewoonweg het achterlaten van een reactie.

Jan de Volder van Klik.be heeft een tijd gewerkt als publisher manager van Tradedoubler en laat zien hoe volgens hem de ideale landingspagina eruit ziet.

De ideale landingspagina

Het doel van deze pagina is het optimaliseren van de opbrengsten uit affiliate marketing.

Op de pagina staat een mix van campagnes die betalen per klik of per sale.

Enkele tips die Jan geeft zijn de volgende:

  • Houd de header klein
  • Neem een aantal topshops op waar veel mensen winkelen zodat jouw cookie op hun computer terecht komt.
  • Presenteer enkele leuke opvallende top aanbiedingen. Jan doet dit met opvallende tekstlinks.
  • Maak enkele shopping categorieën. De eerste categorie is in dit geval aanbiedingen zodat ze de bezoeker naar high gain pagina's kunnen sturen.
  • Neem enkele goed lopende banner campagnes op.
  • De rest van de pagina wordt gevuld met plaatjes van goed lopende producten zodat de bezoeker alvast lekker wordt gemaakt.

Ik kan me heel goed voorstellen dat je een website hebt met een sectie topaanbiedingen. Dan is het zeker een aanrader om het hele artikel eens te lezen en zo in de keuken te kijken van iemand die dicht op het vuur zit.

Blijf op de hoogte

Vond je deze informatie interessant, zorg dan dat je het laatste nieuws en de beste kortingen via onze nieuwsbrief ontvangt. Schrijf je nu in >>>

Je kan je natuurlijk ook op onze RSS feed inschrijven en het nieuws volgen via je eigen RSS Reader.

{ 2 reacties }

lorne campbell 08.12.08 om 13:33

Hi Erik
Came here from another blog where you commented. Sorry I do not speak dutch, but I have a link for a couple of Dutch newspapers where my work has appeared on my website.

Ronald 08.12.08 om 20:33

Leuk! Erg handig. Denk dat ik ook maar even een website ga maken die hierop is gericht. Even een leuk product zoeken en voila.

@ Lorne

What is that link?

Previous post:

Next post: