Cliptop40: Top 40 videoclips op je PC

22 October, 2006

in Archief

Wat biedt Cliptop40?

Heel simpel gezegd biedt deze website je de mogelijkheid videos uit de top40 te bekijken. Op dit moment zit ik bijvoorbeeld P. Diddy met de Pussycat Dolls te bekijken en beluisteren. En niet alleen kun je de top40 bekijken, er zit ook een archief in waarmee je eerdere videoclips kan bekijken.

cliptop40 708123 Cliptop40: Top 40 videoclips op je PC
Daarnaast is er een stemsysteem waarmee je een vote kan uitbrengen op een videoclip. Uiteraard houdt de website precies bij hoe vaak en wanneer er naar een clip is gekeken en welke vote eraan is gegeven.

Overigens zou een mooie toevoeging zijn als je de top 10 votes kan bekijken. Verder zijn niet alle links toegankelijk zoals bijvoorbeeld de "alle rechten voorbehouden" onderin het scherm. Dat was namelijk de plek waar ik wilde kijken hoe de rechten op deze site geregeld zijn. Ook de links in het servicemenu rechtsboven werken niet.

Verdient het?

Deze site trekt een heleboel bezoekers. De dienst is gratis dus de winst zal vooral moeten komen uit het opnemen van reclame. Dit is duidelijk te zien rechts en boven in het scherm waar Google Adsense ads staan en onder de menubalk waar de Google links staan. Daarnaast is een banner opgenomen.

Een groot risico is natuurlijk het recht om de clips en de muziek te gebruiken. Het is mij niet duidelijk hoe dit bij deze site geregeld. Wie het weet mag het zeggen.

Technorati: videoclips, muziek

Blijf op de hoogte

Vond je deze informatie interessant, zorg dan dat je het laatste nieuws en de beste kortingen via onze nieuwsbrief ontvangt. Schrijf je nu in >>>

Je kan je natuurlijk ook op onze RSS feed inschrijven en het nieuws volgen via je eigen RSS Reader.

{ 0 reacties }

Previous post:

Next post: