Chatcreator.com: Chatbox op je website

8 November, 2006

in Archief

chatbox 752814 Chatcreator.com: Chatbox op je website

Edit: De site Chatcreator lijkt niet meer te bestaan. Ik heb alle links verwijderd. Weet jij een goed alternatief voor een chatbox? laat dan een reactie achter in de comments.

De naam zegt het al. Met Chatcreator kun je een chatbox maken en deze op je eigen website zetten. Je hoeft eigenlijk niet meer in te vullen dan de informatie hiernaast. Je krijgt vervolgens een HTML code. Dit kun je redelijk makkelijk integreren op je eigen website.

De chatbox die ik gemaakt heb kun je hierbeneden zien. Helaas zijn er nog niet heel veel bezoekers, naar ja hij staat dan ook alleen bij deze post. Misschien zou het een optie zijn om kanalen toe te voegen zodat je bij een laag gebruik van de website meerdere chatboxen kan koppelen.

chatboxzelf 734023 Chatcreator.com: Chatbox op je website

Waarom bieden ze dit aan?

Dat is mij nog een raadsel. Er is geen reclame te bekennen. Er zit wel een forum bij maar dat is nog redelijk leeg. Verder kun je op de homepage chatboxen joinen. Ook deze chatboxen kunnen wel wat vulling gebruiken. Hebben we nu te maken met een website in zijn begintijd en moet de hausse nog komen? Dan zal de reclame ook vast snel volgen. Of hebben we te maken met een service die over de top is?

Dat laatste lijkt me niet het geval. Het ziet er super makkelijk uit en zo werkt het ook. Als je een eigen community hebt, of bijvoorbeeld een eigen profielensite of startpagina dan is de chatbox super handig. Toch maar een klein speurtochtje in de WHOIS registers.

chatcreatorwhois2 776281 Chatcreator.com: Chatbox op je websiteChatcreator is gehost bij Godaddy.com en gecreëerd in juni 2006. Het lijkt er dus op dat dit een nieuwe site is.

Gelukkig biedt het forum uitkomst. De site is blijkbaar pas drie weken live. De eigenaar opent hier de website. Meteen een mooie gelegenheid om eens te vragen waarom ze gebruik maken van een anonieme host. Bekijk hier of er al een antwoord is.

Overigens, de voor mij nieuwe service die ik zo op het spoor kwam is domainsbyproxy. Chatcreator.com staat op naam van domainsbyproxy waardoor je de naam niet kan achterhalen. Iemand doet dus behoorlijk wat moeite om niet opgemerkt te worden. Over anoniem hosten maak ik nog eens een post.

domainsbyproxy 779475 Chatcreator.com: Chatbox op je website

Technorati: chatbox, chatboxcreator

Blijf op de hoogte

Vond je deze informatie interessant, zorg dan dat je het laatste nieuws en de beste kortingen via onze nieuwsbrief ontvangt. Schrijf je nu in >>>

Je kan je natuurlijk ook op onze RSS feed inschrijven en het nieuws volgen via je eigen RSS Reader.

{ 8 reacties }

elswittem 08.01.09 om 4:51

Hallo! 

Sorry om niet ontopic te reageren, maar ik was hier aan het rondhangen, ben voorheen nog op dit forum geweest en nu kon ik niet meer aanmelden omdat ik mijn oud paswoord en inlognaam vergeten was, en wist niet meer welk email adres ik gebruikte.

Ik dacht ik stel me even terug voor

Weet iemand een idee om een extra inkomen te verdienen, ik ben op het moment in geldnood na mijn scheiding. Ik heb een gehandicapte dochter van 10 jaar dus alle tips zijn welkom!

bedank,

Els Wittem

Oeroek 08.01.09 om 9:07

Je ben inderdaad wel heel erg offtopic. Daarbij heb je dezelfde reactie achtergelaten, op in ieder geval deze site, saunaenthermen.nl en karelgeenen.nl

Anyway, probeer het eens op http://www.internet-bijverdienen.nl/

John 22.04.09 om 10:57

Ik wil niet lullig zijn maar de site is helemaal down!
Misschien een idee om een andere te gaan reviewen?
Heb zon chatbox hard nodig

Oeroek 22.04.09 om 11:38

@john, Ik heb alle links verwijderd. Dit bericht is al weer 2,5 jaar oud en blijkbaar heeft chatcreator het toch niet zo goed gedaan.

Als je een leuk alternatief vind zou je dan een berichtje achter willen laten zodat anderen ook een alternatief kunnen vinden.

John 22.04.09 om 12:16

Nou om heel eerlijk te zijn.
Ik ben heel erg hard aan het zoeken geweest naar dit soort applicatie
en ben terecht gekomen op 123flashchat.com daar hebben ze alle verschillende mogelijkheden in het gebied van chat.
Onderaan de pagina kan je kijken wat allemaal de mogelijkheden zijn.
Ze ondersteunen zelfs IM voor je website een soort msn zeg maar.

Oeroek 22.04.09 om 15:24

Ziet er netjes uit. Wel een betaalpakket zo te zien. bedankt voor de tip.

Richard 05.09.09 om 19:18
John 06.09.09 om 3:05

nou om heel eerlijk te zijn is dit geen chat applicatie.
maar gewoon een piepkleine gastenboek.

Previous post:

Next post: