Blocked.nl: Msn block checker

14 October, 2006

in Archief

Zoek jij een mogelijkheid om te checken of je op MSN geblocked bent door een bepaalde persoon? het is nu mogelijk hier achter te kmen.

Wat mij betreft is MSN blocker een naam voor een MSN site die bij lange niet de lading dekt. Alhoewel het blocken van mensen op MSN ook steeds vaker gebeurt zijn er ook andere dingen die je op deze site kan doen.

Leuker aan Blocked.nl zijn wat mij betreft de andere MSN opties. Je kan er een oneindig aantal leuke MSN dingen mee doen.

emoticonblocked 747720 Blocked.nl: Msn block checkerGebruik codes die je kan copy pasten om verzamelingen van emoticons op te nemen.

Hierdoor kun je vormen maken met emoticons. Er is ook een generator op de site opgenomen waarmee je deze codes zelf kan maken.

.-..-. /),/) .-..-.
"-.-" ( ';' ) "-.-"
.-..-. c(..c) .-..-.
"-.-" OO "-.-"

Verder kun je hier verschillende gratis emoticons downloaden, maar ook de code opzoeken waarmee je de emoticons kan gebruiken op MSN. Last but not least, deze site heeft Ascii art.

Je maakt dan een figuurtje met symbolen van je toetsenbord, zoals het konijntje hiernaast.

Werkt het?

MSN is natuurlijk razend populair, een mooie markt om in te duiken ook al deel je de markt met vele andere websites. De kunst van het betaald aanbieden van emoticons is door het vele gratis materiaal niet echt een aanrader. Daarbij merk ik wel op dat ik me afvraag hoeveel van het materiaal copyright vrij is?

Blocked.nl biedt naast haar gratis emoticons en ascii art voornamelijk de block checker aan. Dit is namelijk hetgeen de domeinnaam impliceert, waar de keywoords op ingesteld staan en wat de indexpagina je biedt. Door op de links te klikken ga je pas naar tools van andere sites. Minpuntje wat mij betreft.

Het gratis materiaal dat je vervolgens aantreft maakt veel goed en de bezoekers die worden getrokken door de block checker horen natuurlijk wel tot de doelgroep. Een bezoekersaantal van 8000 per dag is natuurlijk prima voor een statische site als deze.

De opbrengst moet duidelijk komen uit de Google ads rechts en onderaan het scherm. Ook de linkpartners aan de linkerkant nemen een zeer zichtbare plaats in. Vervolgens kun je het inhoudscherm omlaagscrollen waarna je nog een heleboel banners tegenkomt.

Inkomsten van deze site zijn voorbehouden aan de eigenaar. Wij gaan weer op zoek naar een site die meer spektakel oplevert. ;-)

Technorati: Emoticons, MSN, block checker

Blijf op de hoogte

Vond je deze informatie interessant, zorg dan dat je het laatste nieuws en de beste kortingen via onze nieuwsbrief ontvangt. Schrijf je nu in >>>

Je kan je natuurlijk ook op onze RSS feed inschrijven en het nieuws volgen via je eigen RSS Reader.

{ 1 trackback }

Statistieken September 2008 — wwohn.nl
12.04.08 om 21:00

{ 2 reacties }

Juliaa:) vanuit Dubai 19.04.09 om 15:35

ik vind MSN helemaal te gek, maar vind het egt KUT als iemand zomaar offline gaat!
Ik will egt heel graag zien, wie er mij nou eigenlijk heeft geblockt:)

xx Julia xx

0206599012- mijn number:)
Kusjess(K)

gekhoofd. 08.12.09 om 22:07

ben je gek ofzo om zomaar je mobiele nummer op internet te zetten.
zwijn.
hallo dadelijk ziet iemand je nummer en doet er vanallerlei geks mee.
je aanmelden bij vage services of gewoon steeds heel irritant bellen enzo.
ik zou dit bericht wissen als ik jou was want anders word je niet blij dnek ik.
ff dat je het weet.
xxx.
de reddende engel. *(a)

Previous post:

Next post: