Bied de laagste prijs

22 July, 2006

in Archief

Bied de laagste prijs.

We hebben er vast wel eens van gehoord. Maar waar komt dit concept nu vandaan en hoe werkt het. Check bijvoorbeeld eens de website van Limbo (niet die uit het zuiden des lands).

Je biedt hier via je GSM op een product. Bieden gebeurd in centen. als iemand anders een lager bod of hetzelfde bod doet dan krijg je een SMS met de mededeling dat iemand anders er beter voor staat dan jij. Try again. Als je wel het goede bod hebt krijg je daar ook een mededeling van. Plus een sms als iemand anders lager bied. Winnen door 1 cent te bieden lukt niet. Het bod moet ook uniek zijn. de prijs gaat dan dus weer omhoog als meer mensen 1 cent bieden.

Het moge duidelijk zijn dat er maar twee winnaars kunnen zijn, meestal maar 1. Limbo krijgt via haar sms-jes een chargeback die jij op je telefoonrekening ziet. De tweede winnaar is de persoon die het lukt om voor een schappelijke prijs een groot product mee naar huis te nemen. Ook dan echter is het verhaal nog niet af. Check het berichtje op techcrunch. Een mevrouw wint een hummer voor 36,36 dollar. De marktwaarde is 35.000 dollar. Mooie deal, maar dan. Vervoerskosten betaal je zelf. De AMerikaanse belasting komt vervolgens nog heffen over je inkomen. en dan nog is de vraag hoeveel sms-jes je verstuurt hebt. Kan verslavend zijn.

Gelukkig kunnen we ook in Nederland aan dit soort acties meedoen. Kijk eens op laagstebod, laagsteprijsveiling en bieduniek. De payout en html is niet moeilijk. De sms-jes verstuur je via mollie.nl of mobilemoney.nl. Een mooi programma om de sms-jes te verwerken kan niet moeilijk zijn.

Blijf op de hoogte

Vond je deze informatie interessant, zorg dan dat je het laatste nieuws en de beste kortingen via onze nieuwsbrief ontvangt. Schrijf je nu in >>>

Je kan je natuurlijk ook op onze RSS feed inschrijven en het nieuws volgen via je eigen RSS Reader.

{ 1 }

enquete 15.01.10 om 17:55

dit is echt een uniek cencept geworden

Previous post:

Next post: