Bepaal je waarde op de arbeidsmarkt

8 November, 2007

in Archief

 Bepaal je waarde op de arbeidsmarktWaarde op de arbeidsmarkt

Vaak een goed bewaard geheim, vooral voor de persoon in kwestie. Wat is jouw marktwaarde op de arbeidsmarkt en hoe kom je daar achter? Vergelijk jezelf met collega's en streel je ego, of niet.

De website Mijnmarktwaarde.nl is een onderdeel van het netwerk van de ilse media groep en biedt een rijtje tests waaronder ook een test om je waarde op de arbeidsmarkt te bepalen. Daarnaast kun je bijvoorbeeld een arbeidsvreugde test doen, een test of je nog passie hebt enzovoort.

Privacy????

Alhoewel ik nog even door ben gegaan ben ik afgehaakt omdat ik naam, postcode, email en postcode moest opgeven voor een verplichte regsitratie. Iedereen mag het er zijne van vinden maar ik vind mijn gegevens waardevol. Ik ben best bereid ze af te geven aan een bedrijf als ze dit vragen op een geschikt moment. Dit is een beetje hetzelfde als eerst betalen en dan product zien.

Daarbij, wat doet deze website met mijn gegevens? Er wordt verwezen naar de privacy statement van Ilsemedia. Hier lees ik dat de gegevens alleen na mijn toestemming aan derden worden verkocht maar dat Ilsemedia ze wel zelf gebruikt voor gerichte aanbiedingen. Daarbij geeft Ilsemedia aan dat:

 

Indien je gebruik maakt van diensten van partners van ilse media, gelden op dat moment de regels van die partner op het gebied van privacy. Lees hiervoor de privacyverklaring, indien aanwezig, van de website die je bezoekt.
bron: privacy statement Ilsemedia

Dan maar naar de privacy statement van mijnmarktwaarde.nl zelf. NU is het me niet geheel duidelijk of dit een partner is van ilsemedia. Hoe het ook zij, mijnmarktwaarde zelf geeft weinig additionele informatie. En hier moet ik dan invullen wat ik allemaal heb gedaan, kan, wil doen, waar ik werk, etc, etc. Voor mij een brug te ver.

Nog even een citaatje uit de privacy statement van Ilsemedia.

Voor het gebruik van andere diensten verlangt ilse media wel dat persoonsgegevens worden ingevoerd. Het is mogelijk dat je geen gebruik kunt maken van sommige diensten als je geen persoonsgegevens aan ilse media verstrekt.
bron: privacy statement Ilsemedia

Inderdaad, dan maak ik geen gebruik van deze diensten.

Blijf op de hoogte

Vond je deze informatie interessant, zorg dan dat je het laatste nieuws en de beste kortingen via onze nieuwsbrief ontvangt. Schrijf je nu in >>>

Je kan je natuurlijk ook op onze RSS feed inschrijven en het nieuws volgen via je eigen RSS Reader.

{ 0 reacties }

Previous post:

Next post: