6 toepassingen Wordpress greet box

8 November, 2008

in Geld verdienen

Verschillende soorten bezoekers komen van verschillende bronnen. Eigenlijk zou je deze bezoekers een custom welkom moeten geven gebaseerd op herkomst.

Als je Wordpress gebruikt kun je dit vrij eenvoudig realiseren met WP Greet box. Ter inspiratie heb ik 6 voorbeelden van het gebruik van de WP Greet Box.

6 toepassingen WP Greet Box

Met "WP Greet Box" stel je boodschappen in die alleen getoond worden aan bezoekers die van een vooraf bepaald domein komen.

Een aantal toepassingen staan hieronder.

  1. Als er een discussie woedt op een bepaald forum of weblog waarvan je verwijzingen krijgt kun je een boodschap maken voor de mensen die via dat forum of weblog op je site krijgen. Stel je voor dat iemand een nadeel noemt van je site dan kun je hier meteen op reageren.
  2. Laat je Adsense banners of andere reclame alleen zien aan mensen die via Google komen. Zo kun je je vaste bezoekers ontzien en de zoekers Google Adsense bieden. Bijkomend voordeel is dat mensen die via Google komen gewend zijn om op de Google banners te klikken.
  3. Bezoekers die via een sociale media site komen zoals Ekudos, Digg, nujij, etc kun je direct een stemknop bieden van die site. Je kan bijvoorbeeld bovenaan het artikel een box maken met een tekst zoals:"Als je deze pagina interessant vind, vergeet dan niet een Kudo te geven".
  4. Als een bezoeker via Twitter komt kun je ze wijzen op jouw Twitter feed en ze vragen om follower te worden.
  5. Je kan ook een soort featured box maken voor de bezoekers die via Google of een andere zoekmachine komen. Zij zijn op zoek naar informatie over een bepaald onderwerp en komen op jouw site. De perfecte plek dus voor een top 3.
  6. Je kan je nieuwe bezoekers wijzen op je RSS feed en e-mail nieuwsbrief. Door de "visitor Time out"heel hoog te zetten, bijvoorbeeld op 1440, krijgen je bezoekers dit bericht maar eens per dag te zien.

Met dank aan webanalisten die eerder over deze plugin schreef.

Ik zou graag deze lijst uitbreiden. Weet je nog meer toepassingen laat dan een reactie achter.

Blijf op de hoogte

Vond je deze informatie interessant, zorg dan dat je het laatste nieuws en de beste kortingen via onze nieuwsbrief ontvangt. Schrijf je nu in >>>

Je kan je natuurlijk ook op onze RSS feed inschrijven en het nieuws volgen via je eigen RSS Reader.

{ 0 reacties }

Previous post:

Next post: